Cena za osobę – 195 zł
Zupa:
· Barszcz czerwony
Danie główne (serwowane na półmiskach) :
· Pierś z kurczaka w sosie grzybowym
· Dorsz w sosie cytrynowym
· Pierogi z kapustą i grzybami okraszone cebulką
Dodatki:
· Ziemniaki gotowane
· Kapusta kiszona zasmażana
· Ryż basmati
· Trzy rodzaje surówek
Ciasto (trzy rodzaje do 25osób, cztery rodzaje powyżej 25 osób):
· Makowiec
· Sernik
· Czekoladowe
· Piernik
· Malinowa poezja
· Szarlotka
Napoje (bez ograniczeń)
· Kawa, herbata, woda niegazowana
· Kompot z suszonych owoców
OPŁATEK
Cena za osobę – 240 zł
Zupa:
· Barszcz czerwony
Danie główne (serwowane na półmiskach) :
· Polędwiczka wieprzowa w sosie grzybowym
· Łosoś w sosie cytrynowym
· Pierogi z kapustą i grzybami okraszone cebulką
Dodatki:
· Ziemniaki gotowane
· Brokuł z masłem
· Ćwiartki z ziemniaka opiekane
· Trzy rodzaje surówek
Ciasto (trzy rodzaje do 25osób, cztery rodzaje powyżej 25 osób):
· Makowiec
· Sernik
· Czekoladowe
· Piernik
· Malinowa poezja
· Szarlotka
Kolacja na ciepło (serwowana na półmiskach):
· Karp smażony
· Kapusta z grzybami
Zimna płyta:
· Ryba po grecku
· Śledź w śmietanie z ogórkiem kiszonym, cebulą, jabłkiem i koprem
· Muszelki makaronowe z koperkowym twarożkiem i łososiem wędzonym
· Sałatka z brokułem, jajkiem, serem feta, pestkami słonecznika i sosem czosnkowym
Napoje (bez ograniczeń)
· Kawa, herbata, woda niegazowana
· Kompot z suszonych owoców podany do obiadu
OPŁATEK